Melk moet niet

Courgetterolletjes met 'ricotta'vulling

Courgetterolletjes met 'ricotta'vulling
aantal personen:
4

Ingredienten:

1 courgette (in lange, dunne plakken)
2 el olijfolie
citroensap
zout
60 g yofu
2 el cashewnotenpasta
1 tl groentebouillon (poeder)
enkele druppels tabasco
2 el amandelpoeder
1.5 el verse basilicum (in stukjes gescheurd)
 

Bereidingswijze:

Doe de courgetteplakken in een kom. Meng de olijfolie met een beetje citroensap en wat zout en giet over de courgetteplakken. Meng even met de handen en laat marineren terwijl je de vulling maakt. Meng alle ingrediënten voor de vulling in de blender tot een gladde massa. Smeer wat vulling over elke plak courgette en rol op. Plaats in de koelkast tot het hapje geserveerd wordt.

Tips:

Voor een warm hapje kan je de courgetteplakken ook grillen en de gevulde rolletjes nog even in de oven plaatsen tot ze doorgewarmd zijn!
bron:
Barbara Geeroms